درباره نشریه

این نشریه در سال 1385 به دلیل تخصصی شدن مجله پژوهش‌های جغرافیایی به دو نشریه با عناوین پژوهش‌های جغرافیای طبیعی و پژوهش‌های جغرافیای انسانی انتشار یافت.

این نشریه تلاش دارد تا با پیروی از قوانین نشر بین‌المللی نقشی هرچند کوچک در راستای اعتلای دانش این مرز و بوم بازی کند. به همین جهت با بررسی دقیق و داوری بیطرفانۀ مقالات بهترین آنها را برگزیده به چاپ می‌رساند.

این مجله در چندین پایگاه‌های دادۀ داخلی نمایه شده است. امید که با همراهی اساتید، دانشمندان و پژوهشگران و همراهان همیشگی، این نشریه در پایگاه‌های دادۀ بین‌المللی نیز نمایه گردد.

این نشریه با همکاری  و مشارکت «انجمن ایرانی ژئومورفولوژی» منتشر می شود، بدینوسیله از مشارکت این  انجمن در «داوری مقالات» ، «معرفی داوران»  ، «دبیران تخصصی » و «شرکت در جلسات و نشست های مرتبط» تشکر می گردد.

سیاست‌های تبلیغاتی پژوهشهای جغرافیای طبیعی

در پژوهشهای جغرافیای طبیعی ، ما شفافیت را ارج می‌نهیم و بالاترین استانداردهای اخلاقی را در شیوه‌های انتشار خود رعایت می‌کنیم. به‌عنوان بخشی از تعهد ما به ارائه تجربه خواندن بهینه و حفظ یکپارچگی محتوای خود، خط‌مشی تبلیغاتی زیر را رعایت می‌کنیم:

• انواع تبلیغات: پژوهش‌های جغرافیای طبیعی فرصت‌های تبلیغاتی را در نظر می‌گیرد که با ماهیت علمی مجله ما مطابقت دارد و با خوانندگان ما مرتبط است. ما آگهی‌های مربوط به کنفرانس‌های علمی، رویدادهای دانشگاهی، برنامه‌های آموزشی و محصولات یا خدماتی را می‌پذیریم که موردعلاقه حوزه جغرافیای طبیعی هستند. ما تبلیغاتی را که محتوای غیرعلمی یا نامناسب را تبلیغ می‌کنند، نمی‌پذیریم.
  • تصمیمگیری: تصمیم برای پذیرش یا رد درخواست‌های تبلیغاتی توسط گروه تحریریه ما با مشورت شرکای انتشارات ما گرفته می‌شود. ما هر پیشنهاد تبلیغاتی را به‌دقت ارزیابی می‌کنیم تا از ارتباط، یکپارچگی و مناسب بودن آن برای خوانندگان خود اطمینان حاصل کنیم. گروه تحریریه ما استقلال کاملی در موردپذیرش یا رد آگهی‌ها حفظ می‌کند و تضمین می‌کند که تصمیمات تبلیغاتی جدا و مستقل از تصمیم‌های تحریریه است.
  • جداسازی محتوای تبلیغاتی و تحریریه: در پژوهش‌های جغرافیای طبیعی ، ما بین تبلیغات و محتوای تحریریه جدایی قاطعانه‌ای داریم. تبلیغات به‌وضوح از مقالات منتشرشده متمایز خواهد بود و به‌هیچ‌وجه بر روند تصمیم‌گیری تحریریه تأثیر نخواهد گذاشت. ما به این اصل پایبند هستیم که تبلیغات نباید عینیت، یکپارچگی یا اعتبار محتوای منتشرشده ما را به خطر بیندازد.
  • رفتار تبلیغات آنلاین: در پلتفرم آنلاین ما، تبلیغات به رفتار یا محتوای خواننده مرتبط نخواهد بود. تبلیغات به‌صورت تصادفی یا بر اساس تنظیمات شخصی کاربر ظاهر نمی‌شود. ما اطمینان می‌دهیم که خوانندگان ما یک تجربه خواندن مداوم و بدون وقفه بدون دخالت تبلیغات داشته باشند.
  • استقلال تحریریه: تبلیغاتی که در پژوهش‌های جغرافیای طبیعی ارائه می‌شوند، بر تصمیم‌های سرمقاله مجله تأثیری ندارند. گروه تحریریه ما به‌طور مستقل عمل می‌کند و به حفظ بالاترین استانداردهای دقیق علمی و یکپارچگی در انتخاب و انتشار مقالات تحقیقاتی اختصاص دارد.

لطفاً توجه داشته باشید که خط‌مشی تبلیغاتی ما در معرض بازبینی دوره‌ای است و ممکن است به‌روزرسانی شود تا استانداردها و بهترین شیوه‌های صنعت در حال تحول را منعکس کند. ما این حق را برای خود محفوظ می‌داریم که از هرگونه تبلیغی که با دستورالعمل‌های ما مطابقت ندارد یا با مأموریت و ارزش‌های مجله ما مطابقت ندارد، خودداری کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا ارسال پیشنهاد تبلیغاتی، لطفاً با گروه تحریریه ما به آدرس [jphgr@ut.ac.ir] تماس بگیرید. ما از علاقه شما به تبلیغات با پژوهشهای جغرافیای طبیعی  قدردانی میکنیم و مشتاقانه منتظر امکان همکاری مشترک برای حمایت از انتشار دانش علمی درزمینه جغرافیای طبیعی هستیم.

اصول و مبنای بازاریابی مستقیم

در پژوهش‌های جغرافیای طبیعی، ما برای روابط خود با محققان، نویسندگان و خوانندگان ارزش قائل هستیم و تلاش می‌کنیم اطلاعات مفید و مرتبطی در مورد مجله و فرصت‌های مرتبط ارائه کنیم. به‌عنوان بخشی از تعهد ما به حفظ استانداردهای اخلاقی بالا و رعایت معیارهای نمایه‌سازی‌های مختلف معتبر، دستورالعمل‌های زیر را برای فعالیت‌های بازاریابی مستقیم خود ایجاد کرده‌ایم:

1. ارتباطات مناسب و هدفمند: فعالیت‌های بازاریابی مستقیم ما به شیوه‌ای مناسب، محترمانه و مرتبط با گیرندگان انجام می‌شود. ما اطمینان می‌دهیم که اطلاعاتی که به اشتراک می‌گذاریم متناسب با علایق فرد باشد و با حوزه پژوهش‌های جغرافیای طبیعی همسو باشد. هدف ما ارائه بینش‌ها، فرصت‌ها و به‌روزرسانی‌های ارزشمند مربوط به حوزه جغرافیای طبیعی است.
  2. 2. ارتباط غیر مزاحم: ما اهمیت احترام به حریم خصوصی و ترجیحات ذینفعان خود را درک می‌کنیم. ما سعی می‌کنیم در تلاش‌های بازاریابی مستقیم خود محجوب باشیم و از ارتباطات بیش‌ازحد یا مزاحم اجتناب کنیم. ما به درخواست‌های انصراف احترام می‌گذاریم و در صورت درخواست، افراد را فوراً از فهرست‌های بازاریابی خود حذف می‌کنیم.
  3. اطلاعات واقعی و غیر گمراه‌کننده: اطلاعاتی که ما در مورد پژوهش‌های جغرافیای طبیعی ، ناشر خود و ابتکارات مرتبط ارائه می‌کنیم، دقیق، واقعی است و برای خوانندگان یا نویسندگان گمراه‌کننده نیست. ما اطمینان می‌دهیم که هرگونه ادعا یا اظهاراتی که در مطالب بازاریابی مستقیم ما ارائه می‌شود، با شواهد پشتیبانی می‌شود و با مأموریت و ارزش‌های مجله همسو می‌شود.
  4. شناسایی شفاف: در تمام ارتباطات بازاریابی مستقیم خود، به‌وضوح خود را به‌عنوان نمایندگان پژوهش‌های جغرافیای طبیعی یا شرکای انتشاراتی خود معرفی می‌کنیم. ما اطلاعات تماس دقیقی را ارائه می‌کنیم و به گیرندگان این امکان را می‌دهیم تا با هرگونه سؤال، نگرانی یا بازخورد به‌راحتی با ما در ارتباط باشند.
  5. گزینه‌های انصراف: ما مکانیسم‌های انصراف واضح و قابل‌دسترس را در ارتباطات بازاریابی مستقیم خود ارائه می‌دهیم. گیرندگانی که دیگر مایل به دریافت مطالب بازاریابی از ما نیستند، می‌توانند به‌راحتی اشتراک خود را لغو کنند یا درخواست حذف از لیست پستی ما کنند. ما به این اولویت‌ها احترام می‌گذاریم و درخواست‌های انصراف را به‌سرعت پردازش می‌کنیم.

ما از حمایت مداوم شما قدردانی می‌کنیم و مشتاقانه منتظر برقراری ارتباط باز و محترمانه با محققان، نویسندگان و خوانندگان ارزشمند خود هستیم.